Lions tager fat på et helt nyt år

2020 bliver husket for en masse skidt - også hos Lions Club, som til gengæld er på vej med et nyt år

21. november 2020, 07.03

2021 er på vej - også i postkassen. Foto: Privatfoto

AULUM Nytåret nærmer sig med raske skridt, og på trods af corona-situationen er Lions Club Aulum i godt humør forud for omdelingen af årets Lions-kalender for Aulum og omegn. Kalenderen, der indeholder mange gode og årstidsbestemte billeder fra lokalområdet, og som er trykt i knap 2500 eksemplarer, forventes omdelt inden 1. december.

På trods af at visse dele af erhvervslivet er hårdt ramt på økonomien på grund af corona, har klubbens mange sponsorer støttet klubben, så afdelingen igen kan runddele den lokale kalender.

Brolagt med forhindringer

Klubbens aktiviteter har ellers været hårdt ramt af forhindringer siden foråret. Det har således været vanskeligere at være velgørende organisation på grund af corona-udbruddet, og af samme årsag blev gademarkedet, hvor Lions plejer at være på pletten, aflyst, hvilket afstedkom, at den årlige aktivitet med nøglesalg og skattekister ikke blev afviklet.

Lions-klubbens 50-årsjubilæum fik heller ikke helt den opmærksomhed, som det oprindeligt var planlagt. Dog fik klubben uddelt ikke mindre end 150.000 kroner til lokale og nationale projekter.

- På trods af den nuværende situation med nedgang i de pengegivende aktiviteter ser vi lyst på fremtiden i klubben, lyder det i en pressemeddelelse fra Tage Forsom, der er præsident for løverne i Aulum.

- Med udsigt til godkendelse af en ny vaccine ser vi frem til et nyt forår i klubben, hvor løverne igen kan komme rundt og sælge nøgler til borgerne i Aulum, siger Tage Forsom.