Ny bankdirektør i Sunds

Vibeke Hestbek er netop tiltrådt som direktør i Handelsbanken Sunds

20. november 2020, 22.20

Vibeke Hestbek har været i Handelsbanken i 21 år og er netop tiltrådt som filialdirektør i Sunds. Foto: PR-foto

JOBSKIFTE Handelsbanken har rokeret på ledelsesposterne, og det har bragt Vibeke Hestbek til posten som filialdirektør i Sunds-filialen. Hun overtager direktørposten efter Lars Christian Hansen, der er tiltrådt som filialdirektør i Kibæk.

Vibeke Hestbek har været i Handelsbanken gennem 21 år og har blandt andet været direktør i Handelsbanken i Karup og Hammerum. Hun begyndte som elev i sin tid og har sideløbende med sin karriere blandt andet taget bankens interne lederuddannelse samt en ejendomsmægleruddannelse.

Teamet i Sunds består af i alt fem rådgivere - to af rådgiverne bor lokalt i Sunds og en i Karup. Vibeke Hestbek bor i Herning, er gift og har to børn.

- Det lokale islæt er ekstremt vigtigt for os. Vores kendskab til boligudviklingen i området, markedsvilkår, priser og lignende gør, at vi kan sparre og rådgive vores privat- og erhvervskunder på et andet niveau, end hvis vi ikke havde det kendskab. Desuden har vi en stor koncern i ryggen og masser af specialistviden og kompetencer at trække på, forklarer 40-årige Vibeke Hestbek i en pressemeddelelse.

Både online og i filialen

Hun peger på, at vi også befinder vi os i en digital tid, hvor mere og mere klares over computeren - det gælder også bankrådgivning. Og de to ting går fint hånd i hånd ifølge Vibeke Hestbek:

- Det er jo en fornøjelse, at vi kan møde vores kunder på en helt anden og mere fleksibel måde end tidligere. Vi holder løbende online-møder med vores kunder - det giver en øget tilgængelighed. Men vi kommer også gerne hjem hos kunderne selv, eller vi kan mødes i filialen. Sammen med teamet glæder jeg mig utrolig meget til at møde filialens kunder, siger Vibeke Hestbek.