Medie: FC Midtjylland tæt på afrikansk kantkomet

Ifølge Ekstra Bladet nærmer FCM sig 22-årige Edward Chilufya fra svenske Djurgården

Udgivet:20. januar 2022, 14.37

Læsetid:1 minut

Djurgårdens zambianske kantspiller, Edward Chilufya, er angiveligt i søgelyset hos FC Midtjylland. Foto: Ritzau Scanpix

Ole Bitsch
Journalist| obi@herningfolkeblad.dk

FODBOLD Senere i dag forventes det, at FC Midtjylland offentliggør kontrakten med den brasilianske angrebsveteran Vágner Love.

Men der kan være flere offensive forstærkninger på vej til »ulvene«.

Således mener Ekstra Bladet at vide, at FCM er tæt på den afrikanske kantkomet Edward Chilufya, der til daglig repræsenterer Djurgården i den bedste svenske række, Allsvenskan.

22-årige Edward Chilufya, der har zambiansk statsborgerskab, afsluttede sidste sæson i Djurgården med 14 mål og seks oplæg i 34 kampe for Stockholm-klubben, der blev nummer tre i tabellen.

Men en eventuel handel kommer formentlig til at koste FC Midtjylland et tocifret millionbeløb.

Ifølge det svenske medie Fotbolldirekt krævede Djurgården i sommer 5,5 millioner euro - cirka 40 millioner kroner - for Chilufya, der står noteret for 4 A-landskampe og 12 ungdomslandskampe for Zambia.

At FCM’s interesse i Edward Chilufya er konkret, har også Djurgårdens sportschef, Bosse Andersson, bekræftet i et interview til Fotballskanalen.

- Ja, det er klart, at der er interesse for ham, og jeg kan bekræfte, at vi har haft en dialog med Midtjylland. Om vi er i igangværende forhandlinger, skal jeg lade være usagt, siger Bosse Andersson til den svenske tv-kanal.

Det nuværende transfervindue smækker i 31. januar ved midnat. Om Edward Chilufya inden da præsenteres i en FCM-trøje. må tiden vise.