HIH jagter DM-finale uden pres

Ingen eksperter eller bookmakere tror på Herning-Ikast. Træneren håber, at det manglende pres kan bidrage til frigjort spil i jagten på noget stort: En DM-finale

27. april 2019, 10.00

Emma Friis er nu helt ovre den mindre skulderskade, hun pådrog sig mod Team Esbjerg 6. april. Venstrefløjen og resten af HIH-holdet kæmper i eftermiddag som outsider for første stik i DM-semifinalerne mod Odense. Foto: Tom Laursen

Håndbold Det er i rollen som outsider, at Herning-Ikast Håndbold i eftermiddag tager hul på DM-semifinalerne. Skal man tro bookmakerne, er HIH det af de fire resterende hold, der har mindst guldchance.

Men netop den outsiderrolle, satser træner Kristian Kristensen på, kan blive en hjælp for de midtjyske kvinder i jagten på overraskelsen mod Odense Håndbold i semifinalerne. Det er mere motiverende, når man kæmper for at opnå noget frem for at undgå noget.

- Mentalt kan det være en fordel at være undertippet. Jeg håber selvfølgelig på, at det giver noget frigjorthed til vores spil, og jeg mener bestemt, at vi har en chance, fastslår Kristian Kristensen.

Svækkede fynboer...