To er ikke nok: Christopher og Cecilie er klar til flere børn

Ny kæreste til Sarah Bro, danser og bagedystdeltager er blevet gift, komiker har altid kondomer i tasken - og andet nyt fra de kendtes verden

Udgivet:01. juni 2023, 12.37

Læsetid:5 minutter

Sangeren Christopher Nissen og hans hustru Cecilie Haugaard vil gerne have flere børn. Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix

Af Rasmus Viuff
redaktion@m-jylland.dk

4 måneder siden

Christopher Nissen - engang »boy-toy« for Medina - og hans kone, Cecilie Haugaard, har for ikke længe siden fået barn nummer to, men de er parat til endnu flere, fortæller Ekstra Bladet, der mødte parret til premieren på filmen »A Beautiful Life«, hvor Christopher spiller den mandlige hovedrolle.

- Mange flere, vi skal have nogle flere, sagde Christopher.

- Skal vi det? Fedt, sagde Cecilie Haugaard og fortsatte:

- Vi tager et af gangen, og så længe det går godt, kan vi være åbne for flere.

Og Christopher, der ikke er så meget hjemme, snakkede om kvalitet.

- Jeg er helt klart en far, der er der intenst. Det er kvalitet, det er nødvendigvis ikke kvantitet. Det har jeg indstillet mig på fra starten af. Jeg kommer ikke til at lave havregrød til dem syv dage om ugen, men når jeg så er der, så er det den bedste havregrød lavet med kærlighed.

Tidligere landsholdsspiller alvorligt syg

Asbjørn Sennels, 44, fodboldspiller med en fortid i Viborg FF og Brøndby IF og med to landskampe bag sig, er blevet syg. Se og Hør fortæller, at Sennels har fået en småcellet kræftform, der er uhelbredelig.

I weekenden spillede VFF mod Brøndby, og VFFs tilhængere havde et stort hyldestbanner med til Sennels.

»Du kom tilbage, da der blev kaldt. Trak i kløvertrøjen, da det gjaldt. Du gav os mange store minder. Asbjørn Sennels - en fighter, en klubmand, en vinder«. Flot hyldest.

Sennels takkede på Facebook.

Sarah Bro med ny kæreste

Sarah Bro, tidligere dansk landsholdssvømmer, har fået ny kæreste, og hun viste ham frem ved premieren på »A Beautiful Life«, fortæller Billed-Bladet.Han hedder André Tingberg, og ret meget mere får vi ikke at vide.

- Vi har mødt hinanden gennem nogle fælles venner, siger Sarah.

- Det er ved at være syv-otte måneder siden, så det er dejligt nyt, og vi er glade.

Morten og Frederik vil have børn

Morten Kjeldgaard, danser, og Frederik Haun, bagedyster, sagde sidste weekend ja til hinanden. Nu er de ægtemænd.

- Det gik over alle forventninger. Det var så følelsesladet og overvældende det hele, siger Morten om den dejlige dag. Og der skal snart ske mere. Der skal laves familie.

- Vi har begge to en stor drøm om at få børn på et tidspunkt. Det må være det næste store, det er lidt besværligt, men vi har undersøgt nogle muligheder. Så må vi vente og se, siger Frederik Haun.

Ikke et ord om Linda P’s kærlighedsliv

Linda P, komiker og skuespiller, har både haft mandekærester og været gift med en kvinde. Og det har der været skrevet ret meget om. Men nu handler det ikke så meget om Linda P’s kærlighedsliv mere. Der er kommet ro på både det og arbejdslivet, der lige nu handler om Tivolirevyen.

- Der er nogle andre grunde til, at jeg er blevet voksen, så det er ikke fordi, at jeg er her i revyen. Jeg går ind som stand-up komiker og går også ud som stand-up komiker. Jeg har jo min egen turné, »Slutty Mary«, fra februar næste år, siger Linda P til Ekstra Bladet.

- Det her er mere sådan et projekt, hvor jeg tænkte, at det kunne være meget rart at »slowe lidt down«. Det er ret dejligt. Og hvilket sted her i Tivoli! Ligesom at få ro på og have nogle kollegaer. Det har jeg jo ellers aldrig.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Martin Jørgensen er rejst til Firenze. Foto: Henning Bagger, Ritzau Scanpix

Martin slipper ikke for opkrævning

Selvom Martin Jørgensen, 45, er rejst til Firenze for at bo, så kan hans ekskone, grevinde Alexandra, stadig forlange at få de godt fem millioner kroner, som han skylder hende.

- Det forhold, at han flytter til udlandet, ændrer ikke hendes mulighed for at opkræve. Man kan godt gøre kravet gældende i udlandet. Så bruger man fogedretterne der, siger Alexandras advokat, Bjarke Vejby, til Se og Hør.

Lige nu er Jørgensen fredet i seks måneder fra januar i år, hvor en retssag slog hans gæld fast. Efter seks måneder kan han blive trukket i retten igen. Sidst sagde han, at han ikke havde penge. Advokaten ved ikke, om Alexandra vil trække Jørgensen i retten igen.

Forfatterpenge til de kendte

Har man skrevet en bog, og den bliver lånt ud, så er der bibliotekspenge i farvandet. Det gælder også de kendte, fortæller Se og Hør.

Sebastian Klein, 50, har skrevet masser af bøger om dyr. Det giver ham 172.419 kroner i bibliotekspenge i den seneste årlige uddeling.

58-årige Anders Aggers bog »Kærlighed«, som han lavede i tæt samarbejde med Herning-fotografen Flemming »Mingo« Nørager, giver ham i år 32.470 kroner.

Sofie Linde, 33, skrev i 2018 en bog om at blive gravid. Den giver i år 13.774 kroner.

Rasmus Tantholdt får 11.253 kroner, mens TV 2-kollega Janni Pedersen og manden Kim Faber samlet får 305.444 kroner for deres populære krimier.

Skov har kondomer i strikketasken

Thomas Skov Gaardsvig, 37, komiker og podcaster fra Sdr. Felding, fortæller i podcasten »Mens vi strikker« med Ditte Hansen, Trine Gadeberg og Christiane Gjellerup, at han er begyndt at strikke sit eget tøj.

- Jeg har kondomer i strikketasken. Fordi nogle gange når vi sidder der og strikker, så skal jeg være klar, siger Thomas, der erkender, at strikning er en form for forspil, men at han også elsker at strikke.

- Det må være første gang, jeg har en hobby, der kommer noget fornuftigt ud af, siger Skov, der har strikket bukser til sig selv.