Gratis karameller: Så kom julen til Bording

Julemanden lagde søndag vejen forbi Bording for at tænde byens juletræ og dele slik ud til børnene

25. november 2019, 12.55

Børn og julemand råbte i kor »vi vil ha’ lys« - og det kom der. Foto: Tom Laursen

BORDING Forventningens glæde var stor blandt de mange børn, som havde taget forældre og bedsteforældre med til juletræstænding i Bording søndag eftermiddag.

Bording Erhvervsforening stod bag arrangementet, og traditionen tro blev det hele indledt med, at Bording Tamburkorps spillede, mens julemanden og nissebørnene kørte i hestevogn fra FDF-huset på Østervang i retning mod det store juletræ på Bredgade.

Alle stole fyldt

På turen og ved juletræet blev der uddelt rigelige mængder karameller. Med hjælp fra de ivrige børn fik julemanden klaret nedtællingen, og der kom endelig lys i det høje træ.

Herefter begav folk sig til forsamlingshuset, hvor Bording Erhvervsforening bød på kaffe og småkager til de voksne, mens der var saftevand og gratis slikposer til børnene. Der var dækket op til 280 personer, og hver en plads blev optaget.

184 poser delt ud

Bording Erhvervsforening har efterhånden været leverandør af julestemning i så mange år, at der naturligvis var slik nok til alle. Optællingen viste, at 184 børn fik sig en pose, og så var der stadig lidt i reserve.

Var man stadig lækkersulten, stod Hansens Pølsevogn klar på Jens Christensens Plads mellem forsamlingshuset og Væksthuset.

Julestemning for alle aldersgrupper. Foto: Tom Laursen
Der blev kaste cirka tre kilo karameller ud på turen frem til byens juletræ. Foto: Tom Laursen
Bording Tamburkorps førte traditionen tro an i optoget. Foto: Tom Laursen