Efter debut mod Lazio: Ny FCM-kontrakt til 17-årigt stortalent

Valdemar Byskov Andreasen fik debut på FC Midtjyllands førstehold mod Lazio i Europa League, og nu har han skrevet under på en forlænget kontrakt

Udgivet:22. september 2022, 10.59

Læsetid:2 minutter

Valdemar Byskov Andreasen på banen mod Lazio i sidste uge. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Kenneth Kristiansen
Journalist| kgk@herningfolkeblad.dk

FODBOLD For en uge siden fik han sin debut på FC Midtjyllands førstehold, da han blev skiftet ind i slutfasen af den mindeværdige Europa League-sejr på 5-1 over italienske Lazio på MCH Arena.

Og nu har Valdemar Byskov Andreasen også forlænget sin kontrakt med klubben, oplyser FCM i en pressemeddelelse. Den 17-årige offensivspiller har skrevet under på en ny tre-årig kontrakt.

Valdemar Byskov Andreasen er indføft herningenser og har spillet for både Herning Fremad og Ikast FS, før han rykkede ind i FCM-regi som 13-årig. Han har i de seneste sæsoner været en stor profil på FCM’s U19- og U17-hold.

- Jeg vokset op i Herning, så FCM har altid været min klub. Jeg har set klubben udvikle sig, siden jeg var helt lille, og det er specielt for mig at skrive under på en ny kontrakt i min barndomsklub, siger han til fcm.dk.

- Nu drømmer jeg om at komme ind og spille endnu mere på førsteholdet. Jeg har fået prikket hul på bylden, men skal nu finde ud af, hvad jeg skal gøre bedre og forbedre mig på de punkter, fortsætter han.

Læs også
<span>FCM-debut til 17-årig herningenser:</span> Jeg var glad, og hjertet pumpede <span>FCM-debut til 17-årig herningenser:</span> Jeg var glad, og hjertet pumpede
Læs også:
FCM-debut til 17-årig herningenser: Jeg var glad, og hjertet pumpede

- Et kæmpe potentiale

Den nye kontrakt vækker også glæde hos FC Midtjyllands sportslige ledelse.

- Vi ser et kæmpe potentiale i Valdemar, som allerede i en ung alder træner fast med førsteholdet, ligesom han er en stor profil på vores stærke U19-hold. Derfor er vi henrykte over, at han har valgt at forlænge aftalen med FCM, og vi tror på, at vi sammen kan være med til at tage Valdemar det næste skridt, udtaler sportschef Svend Graversen.

Indlæser debat