Aulum-hold tog færrest kegler i finaleweekend

Udgivet:31. maj 2022, 10.19

Læsetid:1 minut

Thomas Høj Jørgensen og de andre billardspillere fra Aulum endte på en tredje og fjerdeplads efter weekendens landsfinaler. Foto: Tom Laursen

AULUM En meget spændende landsfinale-weekend er overstået for billardklubben i Aulum.

Lørdagen bød på fire meget lige og spændende kampe, så det var resultaterne af de to sidste kampe om søndagen, der skulle afgøre, hvor guld, sølv og bronze skulle placeres.

Resultaterne i søndagen kampe »flaskede« sig ikke for de to Aulum-hold, da det blev til et nederlag på 0-8 til Aulum 1 mod Holbæk i den første kamp.

Den anden kamp, som stod mellem Aulum 2 og Kalundborg endte uafgjort 4-4.

Dermed blev Kalundborg danmarksmestre, mens sølvmedaljerne gik til Holbæk og de to Aulum-hold måtte tage til takke med en tredje og fjerdeplads.

- Det har været en kæmpe stor oplevelse at være arrangør af landsfinalen for vores lille billardklub i Aulum. Det havde vi ikke troet, at vi skulle opleve, og det er nok usandsynligt, at vi kommer til at opleve det igen, men at være 3. og 4. bedst at 190 hold startende i Danmark, giver stolthed i vores klubben og mod på en ny sæson, når vi kommer til august, siger klubbens formand, Thomas Høj Jørgensen, og fortsætter:

- Der skal lyde en stor tak til B67 Herning, som på fornemmeste vis udlånte deres lokaler til afholdelse af DM finalen.

Indlæser debat