Læserbrev: Akuthjælp til regionsrådet i Midtjylland

Udgivet:17. september 2023, 20.05

Læsetid:1 minut

Frits Rostrup. Foto: Privatfoto

Frits Rostrup
Kampmannsgade 20, 3. th., Herning, boghandler

SUNDHED Supersygehuset i Gødstrup, fødselsafdelingen; sygehusets fødsel har været meget svær. Ændringer ved byggeriet, lofter, døre, mad udefra, tv på stuerne, parkering og kapel.

En jordemoder har hele tiden måttet tiltræde med økonomiske fusioner.

Så er der personaleafdelingen. Mursten gør det ikke alene. Der er næsten dagligt i avisen artikler om opsigelser og fraflytninger. Fratrædelse med større beløb i baglommen. Information om mange læger, som flytter til andre sygehuse. Sygeplejersker som fravælger deres job.

Regionsrådet bør ændre ansættelsen og værdsætte sundhedspersonalets indsats. Ikke bare løn, men også vagtplaner således, at det »også fungerer derhjemme«.

Ambulancetjenesten; Man bør tilgodese også patienter, som ikke bor tæt ved sygehuset. Med hensyn til akutambulancer bør der være samme muligheder for overlevelse for alle uanset bopæl i regionen.

Hvad er planerne for fremtiden?

Man stopper med sygehuse i Tarm og Ringkøbing for at etablere sundhedshuse. Nu læses der i aviserne, at der skal være »sygehuse light« i Ringkøbing. Pris 106 millioner kroner. Hvad er fremtidsplanerne?

Læs også
Lægebil forsvinder: Borgmester forventer modstand fra befolkningen Lægebil forsvinder: Borgmester forventer modstand fra befolkningen
Læs også
Lægebil forsvinder: Borgmester forventer modstand fra befolkningen
Læs også
2 timer og 12 minutters kørsel for at komme på skadestuen! 2 timer og 12 minutters kørsel for at komme på skadestuen!
Læs også
2 timer og 12 minutters kørsel for at komme på skadestuen!
Deltag i samtalen

Hej, jeg hedder Jacob Hove og er debatredaktør. Ønsker du at deltage i en aktuel samtale eller starte en ny, så er du meget velkommen til at sende mig dit synspunkt i en mail på debat@herningfolkeblad.dk Husk at du også altid kan skrive en kommentar i vores online debatmodul, som du finder herunder

Indlæser debat