Så er HCM tilbage: Sikker slidersejr over fynske gæster

HC Midtjylland trak fra i anden halvleg og vandt med 30-23 over Otterup i den første kamp efter endnu en corona-pause

22. november 2020, 15.30

Sebastian Wistoft Jensen i aktion mod Otterup. Foto: Tom Laursen

HÅNDBOLD Med en hjemmesejr over Otterup HK kom HC Midtjylland fornemt i gang med turneringen igen efter en lille måneds ufrivillig corona-pause. Sejren endte på 30-23, men kampen var dog undervejs mere tæt, end de cifre antyder.

Spilleglæden lyste ud af HCM-spillerne lige fra begyndelsen, og energien forplantede sig hurtigt på måltavlen. Anføret af en bagkæde oppe i gear kom hjemmeholdet foran 6-2 og 10-5, og intet tydede på decideret spænding om udfaldet af kampen.

Men de fynske gæster bed sig alligevel fast. HCM fik ikke lov at trække afgørende fra i første halvleg, hvor de to hold længe byttede mål, mens de to forsvar ikke for alvor fik fat.

Føringen til HC Midtjylland var dog komfortabel nok - 15-11.

Læs også
Efter sikker sejr: HCM er klar til tæt kampprogram
+Abonnement

Otterup kom næsten op

Der sneg sig dog flere og flere fejl ind i hjemmeholdets spil, og det var med til at invitere gæsterne helt indenfor. Med fire mål i træk i begyndelsen af anden halvleg kom Otterup helt op på 15-16, og i en lang periode lå kampen på vippen. Fynboerne kom dog aldrig det sidste stykke op, og i stedet fik HCM slidt sig til et større og større forspring. En spiller som Sebastian Wistoft Jensen var iøjnefaldende i denne periode, men også Andreas Sommer og Rasmus Madsen havde fine aktioner - og i målet kom Frederuik Hummelmose ind og bidrog med vigtige redninger.

HC Midtjylland rykkede fra 19-18 til 27-20, og så var kampen afgjort.

Topscorer for HC Midtjylland blev Sebastian Wistoft Jensen med syv mål.

HCM spiller igen fredag aften, hvor Hjortshøj-Egaa gæster Sportscenter Herning.

Læs også
Vigtig brik i HCM’s forsvar: Det er dejligt at være tilbage
+Abonnement