Byggeri: Mere jord og endelig asfalt

Første etape af Tvedbækparken bliver færdiggjort med asfalt og fortov i år. Næste år kommer flere byggegrunde

13. april 2021, 09.52

Lige siden byggemodningen af Tvedbækparken har der kun været grus på vejen. Nu er der bevilliget asfalt. Foto: Henrik Lind Jørgensen

AULUM Efter nogle år, hvor der intet skete i Tvedbækparken, er der kommet gang i grundsalget i Aulums sydlige del, og det har fået Herning Kommunes økonomi- og erhvervsudvalg til at sætte gang i arbejdet med at skaffe flere grunde i udstykningen.

Syv af 12 allerede udstykkede grunde er solgt, og ifølge Tommy Tønning (S) bliver næste etape af Tvedbækparken byggemodnet med veje og kloak i foråret 2022. Måske før, bemærker han.

Asfalt og fortov

Tommy Tønning oplyser, at udvalget også besluttede, at Tvedbækparkens første etape bliver færdiggjort med asfalt og fortov i indeværende år.

Herning Kommunes politik med at afvente asfaltering til tre ud af fire grunde er solgt, har tidligere mødt kritik fra folk i Aulum, da udstykninger i mindre byer risikerer at ligge halvfærdige hen i årevis, fordi de sidste grunde mangler at blive solgt.

Selv om der stadig mangler at blive solgt et par grunde i at nå de 75 procent i Tvedbækparken, er der bevilliget hårdt underlag til gang- og vejunderlag.

To huse er færdiggjort, to er under opførelse, yderligere tre grunde er solgt, og én er reserveret. Der sker noget i Tvedbækparken, og nu er endnu flere grunde på vej. Foto: Henrik Lind Jørgensen

Indlæser debat...