Unicef Danmark om Inge-Lise Elming: Hun var en helt igennem kærlig og ægte ildsjæl

Udgivet:24. november 2022, 12.25

Læsetid:1 minut

Inge-Lise Elming var dybt engageret i at samle penge ind til Unicef i mere end 40 år. Foto: Unicef

MINDEORD Vi har modtaget følgende mindeord om Inge-Lise Elming fra relation and people officer Charlotte Bøie på vegne af Unicef Danmark:

Det var med stor sorg, vi i Unicef Danmark modtog beskeden om, at vores æresmedlem Inge-Lise Elming er gået bort. Inge-Lise var en helt igennem kærlig og ægte ildsjæl, som var dybt engageret i Unicef og verdens børn. Altid uselvisk og meget givende. Og så var hun ekstremt livsglad, optimistisk, sjov og støttende.

Gennem sit mangeårige virke som frivillig i Unicef formåede Inge-Lise at gøre en kæmpe forskel for verdens børn. I Herning, hvor hun i bedste iværksætterånd var omdrejningspunktet og mobiliserede andre frivillige, som indsamlede penge til verdens børn gennem blandt andet gospel-koncerter og blomsterfestivaler. Og som fast støtte af vores arbejde gennem en menneskealder.

Læs også
<span>Inge-Lise Elming er død:</span> Næstekærligheden fyldte alt hos hende <span>Inge-Lise Elming er død:</span> Næstekærligheden fyldte alt hos hende
Læs også:
Inge-Lise Elming er død: Næstekærligheden fyldte alt hos hende

- Inge-Lise skabte håb om en bedre verden - en verden, hvor alle børn har de bedste forudsætninger for at overleve og trives. Gennem sit virke har hun hjulpet tusindvis af børn mod en bedre fremtid. For dét vil hun altid blive mindet, siger Susanne Dahl, generalsekretær i Unicef Danmark.

Læs også
<span>Dødsfald:</span> Inge-Lise Elming er død <span>Dødsfald:</span> Inge-Lise Elming er død
Læs også:
Dødsfald: Inge-Lise Elming er død

Inge-Lise vil være meget savnet - både af os i Unicef, men også af verdens børn.

Hvil i fred, Inge-Lise.