Omsætning i Hereford-kæden er halveret

12. marts 2020, 13.29

Lars Damgaard fra Hereford Beefstouw oplyser, at man tydeligt kan mærke en nedgang i disse Corona-tider. Foto: Tom Laursen

Corona A Hereford Beefstouw-kæden har tydeligt kunne mærke Corona-epidemiens konsekvenser allerede inden de strammere regler, der blev iværksat i aftes.

Ejer Lars Damgaard har oplyst til børsen.dk, at omsætningen i den herningensiske kæde er halveret. Man er i indeks 51 i forhold til samme uge sidste år.

- Det er ret dramatisk og har faktisk også været det i en del af februar. Man falder ikke over turister i København for tiden, og vi plejer traditionelt at have rigtig godt fat i kinesiske kunder, som er helt væk i dag, udtalte han til børsen.dk

Kæden har 16 restauranter, inklusive mikrobryggerier. I Københavnsområdet er der fire og i Australien er der to - og situationen »down under« er faktisk endnu værre end her.

Herefords-kædens indeks 51 er nogenlunde i samme boldgade som Bravo Tours. Det herningensiske rejsebureau er også hårdt ramt af corona-situationen, og Bravo-direktør Peder Hornshøj har tidligere til Herning Folkeblad oplyst, at man på grund af corona i disse dage svinger mellem indeks 50 og 75 i forhold til samme periode sidste år.