Så er det tid til cocktail

Gode opskrifter til lækre drinks

10. december 2019, 09.16

Manhattan. Foto: Henrik Freek Christensen

Manhattan

Mål whiskyen op i et røreglas, tilsæt vermouth og Angostura-bitter. Kom godt med is i røreglasset, og rør, til cocktailen er helt kold.

Si cocktailen op i et afkølet glas på fod - det kan være et martiniglas eller en champagne-coupe eller et lille hvidvinsglas.

Stik et Maraschino-cocktailbær på en cocktailpind, og server.

Sidecar. Foto: Henrik Freek Christensen

Sidecar...

Læs denne artikel

- og alle andre på Herning Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 Timer



Adgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

Digital

Fuld DIGITAL adgang





Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til Forum Søndag

Adgang til underholdning

Adgang til fordele hos Læserklubben