Bytte-bytte bank: FCM-spillerne får en ny bank på maven

Vestjysk Bank får den centrale plads på trøjen, når FCM spiller hjemme

Udgivet:23. juni 2022, 14.00

Læsetid:1 minut

Når Raphael Onyedika og holdkammeraterne i den kommende sæson spiller på hjemmebane i superligaen, kommer der til at stå Vestjysk Bank i stedet for Arbejderens Landsbank på maven. Foto: Malene Tswai

FODBOLD FC Midtjylland får ny bank på fronten af spillertrøjen. Vestjysk Bank, der har hovedsæde i Herning, overtager eksponeringen fra Arbejdernes Landsbank, når FC Midtjylland i den kommende sæson spiller sine hjemmekampe i superligaen.

Det oplyser FC Midtjylland i en pressemeddelelse.

Det kan måske virke lidt bemærkelsesværdigt, at man skifter fra den ene bank til den anden i nogle kampe. Men det hører med til historien, at Arbejdernes Landsbank, der er FC Midtjyllands hovedsponsor, er hovedaktionær i Vestjysk Bank.

Dermed kan man gå ud fra, at bankkoncernen har set en strategisk værdi i at promovere Vestjysk Bank på MCH Arena.

- Det giver god mening at have en stærk lokal bank på trøjen, når vi er på hjemmebanen i Herning, og vi ser frem til at styrke samarbejdet med Vestjysk Bank og deres kunder, fortæller Jacob Jørgensen, kommerciel direktør i FC Midtjylland.

I 2021 flyttede Vestjysk Bank sit hovedsæde til Herning. Det skete efter en fusion mellem Vestjysk Bank med hovedkontor i Lemvig og Den Jyske Sparekasse, der havde domicil i Grindsted.

Hovedsponsoraftalen mellem FCM og Arbejdernes Landsbank løber frem til sommeren 2024.

damm

Indlæser debat