Opdateret: 29-årig fængslet for vold på Møltrup Optagelseshjem

29-årig sjællænder varetægtsfængslet i fire uger efter fredagens amokløb med kniv på Møltrup Optagelseshjem

Udgivet:11. marts 2023, 09.12

Læsetid:1 minut

Politi og ambulancer blev fredag klokken 14.18 kaldt til Møltrup Optagelseshjem efter melding om vold og slagsmål. Foto: Privatfoto

Bo Lundgaard
Journalist

7 måneder siden

TIMRING En 29-årig mand fra Sjælland blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Viborg med krav om varetægtsfængsel.

Vagtchef Anders Olesen, Midt- og Vestjyllands Politi, oplyser, at politiet fredag ved 14-tiden blev kaldt til Møltrup Optagelseshjem, fordi den 29-årige mand var gået amok - først på to personer og senere en tredje.

Alle forurettede mænd på 44, 28 og 25 år, der har adresse på optagelseshjemmet, blev skadet af slag og spark.

- Manden forsøgte også at stikke dem med en kniv. Det mislykkedes heldigvis, fortæller vagtchefen og tilføjer, at den sigtede er kendt af politiet for noget lignende, og at det har spillet en rolle for beslutningen om at kræve ham varetægtsfængslet.

Politiet rykkede i går talstærkt til Timring med flere patruljevogne, indsatsleder og ambulancer som backup, da den ustyrlige mand var løs på optagelseshjemmets område.

Det vides ikke, om manden er tilmeldt som beboer eller blot var på besøg på stedet. Folkebladet forsøgte i går at få en kommentar fra ledelsen på Møltrup Optagelseshjem, men det var ikke muligt at træffe forstander Henning Kristensen.

Politiet oplyste fredag eftermiddag, at man havde sikret den kniv, som den 29-årige forsøgte at stikke med.

Politiet oplyste lørdag på Twitter, at den 29-årige blev fængslet frem til 4. april. Manden valgte at acceptere rettens afgørelse.