Ruster sig til fremtiden: Klubmand bliver direktør for HC Midtjylland

Peter Andersen, der har været i klubben siden 2011, tiltræder i dag som direktør

1. juli 2020, 10.00

Peter Andersen har varetaget den daglige ledelse af HC Midtjylland i de seneste par år. Nu får han titel af direktør for klubben. Foto: Flemming Hansen

HÅNDBOLD HC Midtjylland får i dag ny direktør.

Klubbens hidtidige salgschef, Peter Andersen, tiltræder som administrerende direktør.

Peter Andersen afløser Carsten Terp, der formelt har været klubbens direktør siden genstarten i 2018 - dog som ulønnet direktør. Carsten Terp fortsætter i HCM’s bestyrelse.

Bestyrelsesformand Kim Simonsen fortæller, at udnævnelsen af Peter Andersen som direktør sker for at geare sig til en fremtid, hvor klubben håber igen at rykke op i ligaen på et tidspunkt. Samtidig har corona-situationen vist, at der er behov for en styrket organisation.

- Peter har været med omkring HC Midtjylland i mange år, og covid-19 har sat endnu mere fokus på, at vi har brug for en velfungerende organisation til at tage vare på klubben i det daglige. Så det var ikke noget svært valg for bestyrelsen, da vi begyndte at kigge i den retning, siger formand Kim Simonsen.

Peter Andersen har udviklet sig til at være en klubmand for HC Midtjylland. Han kom til fra Skjern Håndbold i 2011 og har udover salgsarbejdet haft mange forskellige roller - blandt andet som daglig leder og sportschef.

- Peter har altid ydet en indsats ud over det sædvanlige for klubben, og jeg er sikker på, at han er den rette mand til jobbet. Vi er taknemmelige og stolte over, at Peter har sagt ja til at tage næste skridt, siger Kim Simonsen.

Den nye direktør var ikke i tvivl om, at han ville sige ja tak til den nye udfordring.

Der er ro på i klubben

- Jeg har siden 2011 tænkt HC Midtjylland fra jeg står op, til jeg går i seng, påpeger Peter Andersen, som også glæder sig over klubbens udvikling siden konkursen i 2018 og den efterfølgende genstart.

- Der er ro på ledelsen af klubben. Alle er enige om, hvor vi skal hen, og hvordan vi kommer derhen. Nu er ansvaret så lagt over til mig med at bringe de tanker og idéer ud i virkeligheden, og der er ikke nogen tvivl om, at jeg tager bolden og sørger for, at den kommer i mål, lyder det fra HC Midtjyllands nye direktør.