Bridge med corona-afskærmning

25. september 2020, 11.32

Kibæk Bridgeklub har under coronaen anskaffet gennemsigtige skærme til borden, så der ikke er fysisk kontakt mellem spillerne. foto: Privatfoto

KIBÆK Så er der igen gang i bridgen i Kibæk. Kibæk Bridgeklub har med cirka fire måneders forsinkelse holdt den årlige generalforsamling. Generalforsamlingen, som foregik i Alhuset og var rigtig godt besøgt, idet tre fjerdepart af alle medlemmerne var mødt op. Formanden kunne berette om et rigtigt godt klubår, som dog fik en brat afslutning, da hele landet blev lukket ned 11. marts. Indtil da havde man haft tre ugentlige spilletidspunkter med henholdsvis 60, 36 og 24 deltagere.

På valg til bestyrelsen var Thorkild Andersen og Flemming Kristiansen, som begge blev genvalgt.

- Klubben er nu i gang igen med næsten samme deltagerantal som sidste år. Man havde frygtet lidt, at coronaen havde gjort nogle nervøse for at deltage. At det ikke er tilfældet skyldes nok de tiltag, som klubben har gjort for at beskytte medlemmerne, siger formand Bent Hede, Kibæk Bridgeklub.

Hos Kibæk Presenning har klubben fået fremstillet nogle skærme, som helt uden at genere spillerne gør, at man nærmest er isoleret fra med- og modspillere. Derudover har man sprit på alle bordene. Første onsdag i oktober begynder undervisningen for nye spillere, hvortil alle kan få mulighed for at snuse til kortspillet.