Mindeord: C.C. Contractor har mistet et fyrtårn

3. november 2021, 21.51

Poul Nielsen var i 27 år ansat som medarbejder hos C.C. Contractor. Foto: Privatfoto

MINDEORD Jørn From har på vegne af alle i C.C. Contractor A/S sendt et mindeord om projektchef Poul Nielsen.

Projektchef ved C.C. Contractor, Poul Nielsen, er afgået ved døden 26. oktober 2021, kun 60 år gammel.

Det er et stort tab for C.C. Contractor, som har mistet en meget respekteret og afholdt medarbejder og kollega gennem 27 år. Poul blev ansat i 1985, i første omgang i seks år frem til 1991. Herefter ville Poul prøve nye udfordringer og kom til Hustømrerne i Silkeborg. I 1994 vendte han tilbage til C.C. Contractor, hvor han blev indtil sin alt for tidlige død.

Poul stod med C.C. Contractor i spidsen for en lang række byggeprojekter over hele landet. Det omfattede alt fra mindre byggerier til mere markante byggerier som multiarenaen Jyske Bank Boxen, MCH Messecenter Herning, Herning Isstadion, Erhvervsakademi Aarhus, Bjarne Nielsen, Audi Bilhuse, SMC Biler, Gentofte Sportspark samt senest en ny flyhangar og terminal for Blackbird Air Charter i Billund.

Poul var et fyrtårn ved C.C. Contractor og i branchen, yderst respekteret og afholdt af både kolleger og samarbejdspartnere. Han gik helhjertet ind i ethvert projekt, stort som småt. Han bidrog med stor faglig viden, grundighed, overblik og engagement og evnede som få at have rigtigt mange bolde i luften. Poul var altid hjælpsom og nød stor tillid blandt kollegaer.

Læs også
Mindeord om en fantastisk og omsorgsfuld ven, der har forladt os

Han var indbegrebet af C.C. Contractor: Loyal og glad for sit arbejde. I talen til sit 25-års jubilæum sagde Poul: »Jeg har måske nok været ansat det samme sted i 25 år, men jeg har sjældent lavet det samme. Derfor kan jeg kigge tilbage på 25 vidt forskellige år«.

Poul havde et stort netværk, som han plejede og satte pris på. Det gjaldt både privat og i arbejdsregi. Han nød at komme til hockey med Blue Fox og se fodbold på MCH Arena. De senere år deltog Poul med kollegaer i firmagolf og elskede, når det lykkedes at bringe pokalen hjem til C.C. Contractor. Hans konkurrencegen fornægtede sig ikke.

Lokalt var Poul også meget engageret. Særligt Nordvest Hallens udvikling havde hans interesse. Sammen med gode venner bidrog han aktivt med ideer og byggetekniske input. Poul elskede sin familie og var særligt stolt at sine tre børn, Christian, Joachim og Sarah. Han nød skiferierne, golfturene med Mai-Britt og de mange små ture med forskellige vennegrupper, hvoraf flere havde afsæt i idrætslivet i Tjørring.

For seks uger siden gik Poul på weekend. Han skulle spille golfturnering, blev syg og vendte ikke tilbage. Det er uvirkeligt og ufatteligt, men vi vil altid huske ham som den varme, humoristiske og engagerede kollega, han var for os alle. Vi er glade og taknemmelige for at have arbejdet sammen med ham.

Vores tanker går til familien.

Ære være Poul Nielsens minde.

Indlæser debat