Særlig hæder til Lions-medlem

Torben Jensen har modtaget Melvin Jones Fellowship Award

Udgivet:21. juni 2022, 12.34

Læsetid:2 minutter

Torben Jensen modtog prisen i Skovsnogen, hvor der var spisning i Det Gotiske Skur og en rundvisning som afslutning på Lions klubår. Foto: Privatfoto

Ida True Berg
Kibæk-redaktør| itb@herningfolkeblad.dk

9 måneder siden

KIBÆK Lions Aaskov har uddelt en særlig og ærefuld pris, kaldet Melvin Jones Fellowship Award. Prisens modtager er Torben Jensen, og det er den højeste udmærkelse, et medlem kan opnå i Lions.

Torben Jensen fik ved samme lejlighed uddelt en årsnål for sine 35 år i Kibæk-klubben.

Hædren foregik i forbindelse med afslutningen af klubåret 2012-22, hvor der blev holdt en sammenkomst i Skovsnogen.

Torben Jensen var med til at stifte klubben i Kibæk i 1987. Han har også ad flere omgange taget del i bestyrelsesarbejdet og varetaget de forskellige poster i bestyrelsen og ikke mindst i en årrække været kasserer. Desuden har Torben Jensen været med og ansvarlig i en stor del af klubbens udvalg. Han har også påtaget sig opgaver uden for klubben, nemlig som zoneformand i 2012-13.

God forsanger

Det var John Rohde, der på vegne af bestyrelsen - og i præsident Preben Staals fravær - holdt tale til Torben Jensen.

- Vi ved jo faktisk ikke, hvor mange år du reelt har været med i Lions, for før du var med til at chartre klubben i 1987, var du jo med i Lions Club i Ølgod, så samlet er det jo i hvert fald mere end 35 år, sagde John Rohde, der også roste Torben Jensen for altid at være klar på at yde en arbejdsindsats, når det praktiske arbejde skal udføres.

Det gælder blandt andet opstilling, bemanding og nedtagning af lykkehjulet til julemarkedet og udlevering af gødning.

- Som en af de garvede medlemmer i klubben har du også altid været med til at tage godt imod nye medlemmer og i øvrigt også altid bidraget positivt til klubbens gode og hyggelige sociale samvær, og så må vi jo heller ikke glemme, at du er en glimrende forsanger til vores klubmøder, lød det fra John Rohde, der også slog fast, at man ser frem til Torben Jensens fortsatte virke for klubben.