Mere kuglespil i godt vejr

21. februar 2020, 13.08

Petanquespilere mødes vinter og sommer - tirsdag og torsdag eftermiddag, men kuglespillet spilles bedst i godt vejr. foto: Flemming Hansen

KIBÆK Det har været en mild, men regnfuld vinter, så i Kibæk Petanqueklub ser man frem til lidt bedre vejr i den nye sæson. Men det var ikke kun vejret, der blev omtalt på klubbens generalforsamling i tirsdags, hvor 23 ud af 36 medlemmer var med.

Dirigent var Anne-Marie Seest, og formand Mogens Ploug aflagde beretning. Der var sidste år 20-årsjubilæum i klubben, og det blev fejret med åbent hus og grillmad. I fjor blev der holdt to dagsstævner og klubmesterskab med god tilslutning.

Derudover var fire hold med i turnering inden for DGI, tre af holdene sluttede øverst i gruppen og kom med til finalestævnet i Herning, hvor de blev nummer et, to og fire.

Medlemmerne har ikke kun haft travlt på banerne, men også med at bygge et nyt skur til redskaber, fortalte Mogens Ploug.

Regnskabet viste et mindre underskud i forhold til sidste år, men helt tilfredsstillende i forhold til det, der er blevet lavet med medlemmernes hjælp.

Der var derefter valg til bestyrelsen, hvor alle blev genvalgt.

Efterfølgende konstituerede bestyrelsen sig med formand Mogens Ploug, næstformand Marianne Linnet, kasserer Jytte Nedergaard Christensen, sekretær Elsebeth Elmholdt, bestyrelsesmedlem Gitte Kogstrup, 1. suppleant Irma Rasnussen, 2. suppleant Kirsten Andersen, revisor Jørgen Weyergang, revisorsuppleant Børge Dahl