Smitten stiger i Videbæk: Men falder i Vorgod

3. december 2021, 10.18

Ringkøbing-Skjern Kommune anbefaler stadig alle borger at blive teste top gange om ugen, lufte ud, undgå kontakt og spritte hænder af. Derfor er der også kommet ekstra pres på testcenteret i Videbæk Idræts og Fritidscenter, hvor der nu er åben alle ugens syv dag for at følge med efterspørgslen på test. Foto: Jesper Wind

VIDEBÆK Videbæk Sogn er igen tilbage på et smittetal, incidenstal og smitteprocent over græseværdien, for hvornår Statens Serum Institut anbefaler særlige tiltag. Onsdag var Videbæk Sogn ellers under grænsen på 800 i incidenstal, men det varede kun én dag.

I Vorgod sogn går det den anden vej, her er man for første gang under grænseværdien for incidenstal, og fortsætter den tendens, vil sognet efter fem dage være ude af tidsrammen for særlige anbefalinger.

Men det er alt sammen afhængig af, hvordan tallene ser ud for hele Ringkøbing-Skjern Kommune som helhed og her viser tallene fra torsdag klokken 14.00, at kommunen som heldhed har et stigende incidenstal. Den ligger på 438, hvor grænseværdien er 400 for særlige tiltag.

Indlæser debat