Jeg bliver fuldtidstrist over den slags udtalelser

Udgivet:25. november 2022, 14.30

Læsetid:2 minutter

Bente Lysgaard Mikkelsen. Privatfoto

Af Bente Lysgaard Mikkelsen Emil Ernstsvej 146, Engesvang

10 måneder siden

REGERING Det er ikke alle udsagn fra Venstres Landsmøde i Herning, som er spiseligt endsige at nedsvælge.

Formand Jacob Ellemann-Jensens formandstale var meget klar og må siges modig, især set med »blå briller«.

Jeg mener ikke, tiden er inde til at splitte blå blok, men set i lyset af den manglende enighed og sammenhold, som viste sig i forbindelse med valgkampen til Folketinget, er der nok ikke så meget at bygge videre på.

Anders Fogh Rasmussens (V) udtalelser om eventuelt at gå i regering med Mette Frederiksen (S) og få afsluttet FE-sagen og minksagen, således at man kunne se fremad og få tunge ministerposter oven i hatten, er i værste kræmmerstil.

Jeg bliver fuldtidstrist, når den slags udtalelser kommer.

Skal vi som borgere så se stort på diverse skandaler, der udspandt sig under Mette Frederiksens ledelse under den tidligere regering?

Det vil sige minkskandalen og hvad derhen hører under eksempelvis: slettede sms’er, udtalelser om: »Lev med det« - sagt i forbindelse med Barbara Berthelsens sprogbrug.

Embedsmændenes manglende orientering, hastigheden under behandling af bestemmelsen om aflivning af mink med videre.

FE-sagen bør ligeledes undersøges nærmere.

Skal det virkelig ikke undersøges til bunds - hvilket jeg mener flere politikere har udtalt skulle ske.

Så kommer tre »gamle« professorer med et partsindlæg, der ikke officielt er blevet bedt om.

Minsandten om ikke det ser ud til, at det hele falder til jorden, fordi især rød blok sammen med de lilla har fundet et figenblad.

Såfremt vi skal se fremad, må de stålsatte politikere i blå blok, naturligvis med Venstre i front forlange en uvildig undersøgelse af skandalerne, som man har lovet vælgerne.

Lad mig lige minde om den uro, der herskede i Justitsministeriet under ledelse af Mette Frederiksen, socialdemokratiets formand.

Min påstand er, at befolkningen ikke er trætte af at høre om minkskandalen, som nogen postulerer. Desværre er der også politikere, som mener, at minkskandalen skal begraves uden videre.