Mindeord over Martin »Tømrer« Nielsen: Brande Old Boys har mistet en kriger

Udgivet:03. marts 2023, 21.00

Læsetid:1 minut

Martin »Tømrer« Nielsen var i en periode spillende førsteholdstræner for Brande IF, men i de seneste mange sæsoner repræsenterede han Brande Old Boys på klubbens hold i +40-rækken. Foto: Eva Hartvig

MINDEORD Mikael Lund, formand for Brande Old Boys, skriver mindeord over Martin »Tømrer« Nielsen, Brande, der døde 25. februar i en alder af 52 år:

Midt under afviklingen af lørdagens firmafodboldmesterskaber fik vi den triste meddelelse: Martin »Tømrer« Nielsen, Brande, er død, 52 år gammel, efter et kort og meget aggressivt kræftforløb.

Ud over at være selvstændig tømrermester var Martin, der stammer fra Bjerringbro, tidligere superligaspiller for Viborg FF. Han var i 2000 med til at sikre klubbens hidtil største triumf og eneste titel, en 1-0-sejr over AaB i pokalfinalen. Efterfølgende sendte »de grønne« i deres første europæiske optræden det russiske storhold CSKA Moskva ud af UEFA-cuppen, inden det i anden runde blev til et samlet nederlag til spanske Rayo Vallecano på reglen om udebanemål.

I Brande var Martin »Tømrer« i en periode spillende førsteholdstræner for Brande IF, men i de seneste mange sæsoner har han repræsenteret Brande Old Boys på klubbens hold i 40+-rækken.

Desuden var han altid klar til at give en hånd med som dommer ved netop firmafodboldmesterskaberne - men ikke i år.

Brande Old Boys har med Martins alt for tidlige død mistet en kriger og kompromisløs fighter, der altid var klar til at gå forrest på banen. Fremover bliver der lidt mere stille på de midtjyske fodboldbaner.

Vores tanker og medfølelse går til Lene og til Nanna, Mads og Rasmus for det ubærlige tab, I har lidt.

Tak for kampen, »Tømrer«!

Indlæser debat