Vores julemad

Julen har altid været et overflødighedshorn af madretter. Her får du tip til at lave tre af klassikerne

Udgivet:10. december 2021, 17.10

Læsetid:10 minutter

Sylte af grisens hoved, skank og tå

Læg alle kødstykker i en meget stor gryde, hæld koldt vand på, til alt er dækket. Bring hurtigt gryden i kog, lad det koge et minut eller to, og tag så alle stykker op af gryden. Skyl dem i koldt vand, og læg dem på et f...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb enkeltdags adgang Klik her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind