
Mad fra Balkan
Abonnement
I sin nye kogebog byder Anne Hjernøe på 101 nye salater og 10 klassikere med et tvist
Udgivet:02. juni 2023, 14.43
Læsetid:2 minutter
6 vagtelæg eller 2 hønseæg
1 stor håndfuld mizunasalat, feldsalat, rucola el.lign.
1 bundt grønne asparges
Koldpresset jomfruolivenolie
1 drys flagesalt og friskkværnet peber
1 lille rødløg
Frisk kørvel, koriander, citronverbena, citrontimian eller en anden krydderurt efter smag...
Herefter 99 kr. pr. måned
KOM I GANG NUTilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her
Køb adgang til Din Søndag for 49 kr.
Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her
Allerede abonnent? Log ind