FCM forlænger med Priskes søn og udlejer ham til hollandsk storklub

August Priske har skrevet en ny treårig kontrakt med FC Midtjylland, men angriberen tilbringer de næste 10 måneder i Holland

Udgivet:02. september 2021, 14.23

Læsetid:1 minut

August Priske spillede en stor sæson i U17 Ligaen i fjor og skal nu tage næste skridt i sin udvikling på et lejeophold i PSV Eindhoven. Foto: FCM

Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør| jjk@herningfolkeblad.dk

FODBOLD August Priske var en af profilerne, da FC Midtjylland i sidste sæson vandt DM-sølv i U17 Ligaen, og den 17-årige angriber fik også flere kampe for U19-holdet, der blev danske mestre.

De præstationer vidner om den høje angribers lovende potentiale, og FC Midtjylland har derfor indgået en ny treårig kontrakt med August Priske. Men der går et stykke tid, før han igen trækker i FCM-trøjen.

Priske er nemlig blevet udlejet til PSV Eindhoven for resten af sæsonen. Der er han tiltænkt en rolle på U19-holdet.

- August har haft en rigtig god udvikling i den seneste periode i FC Midtjylland. Derfor er det med stor glæde, at vi har lavet en ny aftale med ham. Vi har en stor tro på, at han kan fortsætte sin udvikling, siger akademichef Flemming Broe om forlængelsen.

Læs også
August Priske  spejler sig i Bayerns målmaskine August Priske  spejler sig i Bayerns målmaskine
Læs også:
August Priske spejler sig i Bayerns målmaskine

Kun én time fra Antwerpen

Lejeopholdet i PSV Eindhoven har den glædelige sidegevinst, at August Priske kommer til at bo bare en times kørsel fra sin far, Brian Priske, der er cheftræner i belgiske Royal Antwerp FC.

Chancen i PSV Eindhoven kæmpede angriberen sig til via en prøvetræning.

- Han har været inviteret på et prøvetræningsophold i PSV, og de ser også et stort potentiale i ham, og derfor er alle parter meget tilfredse med denne lejeaftale for det næste år. Vi glæder os til at følge med i hans udvikling i Holland, siger Flemming Broe til FCM’s hjemmeside.

August Priske scorede i sidste sæson 16 mål i U17 Ligaen.

Læs også
<span>FCM-talenter mistede guldhåbet med nederlag mod Silkeborg:</span> Det gør ondt <span>FCM-talenter mistede guldhåbet med nederlag mod Silkeborg:</span> Det gør ondt
Læs også:
FCM-talenter mistede guldhåbet med nederlag mod Silkeborg: Det gør ondt