HCM-back stopper omgående: For langt til spilletid

Andreas Madsen og HC Midtjylland stopper samarbejdet med det samme. For langt fra spilletid

Udgivet:28. november 2022, 10.00

Læsetid:2 minutter

Andreas Madsen har spillet sin sidste kamp i HCM-trøjen. Han og klubben er blevet enige om at ophæve samarbejdet med udgangen af denne måned. Foto: Henrik Ole Jensen

Thomas Damm
Journalist| tbd@herningfolkeblad.dk

2 måneder siden

HÅNDBOLD Med udgangen af denne måned stopper venstrebacken Andreas Madsen i HC Midtjylland efter fælles aftale mellem spilleren og klubben.

- Når man bruger så lang tid om ugen på håndbolden, så har vi forståelse for, at Andreas ønsker at spille mere, men den rolle, han var tiltænkt i HCM, bliver lige nu udfyldt af andre. Derfor har vi lavet en gensidig aftale om at ophæve kontrakten, oplyser HCM-direktør Peter Andersen i en pressemeddelelse.

27-årige Andreas Madsen, der primært har spillet i forsvaret hos HCM, er afklaret med situationen.

- Når man bruger så mange timer på håndbolden hver uge, så har man også et mål om at spille kampe og bidrage på banen, og efter jeg har haft en god snak med trænerteamet omkring min situation, så har vi i fællesskab fundet en løsning, hvor jeg stopper i klubben, og jeg bliver løst fra min kontrakt. Jeg tror, at det er den rigtige beslutning for mig. Nu håber jeg, at gutterne kan sikre, at HCM forbliver i ligaen. Det fortjener de, siger Andreas Madsen i pressemeddelelsen.

Vestjyden er i denne sæson blot noteret for spilletid i 6 af holdets 15 kampe i HTH Herreligaen. Han har scoret et enkelt mål.

Backen har ikke umiddelbart en ny klub på hånden og vil i første omgang koncentrere sig om sit studie.

Forventninger ikke opfyldt

Klubbens formand, Kim Simonsen, er ked af, at samarbejdet slutter på denne måde.

- Det er aldrig den rigtige model at stoppe et samarbejde midt i en kontrakt. Når man indgår kontrakten, så har begge parter jo en idé om de forventninger, man har til hinanden. Men nogle gange kan de forventninger, man hver især har, ikke altid realiseres, og derfor har vi løbende snakke med alle vores spillere omkring deres situation, forklarer Kim Simonsen.

- For en spiller som Andreas, der gerne vil bidrage på banen, men hvor spilletiden på det seneste har været begrænset, så bliver man nødsaget til at kigge på, om vi hver især kan opfylde de forventninger, som vi havde. Der er vi så kommet frem til, at det er bedst at ophæve samarbejdet, konstaterer bestyrelsesformanden.

Andreas Madsen kom til HCM i sommeren 2021 efter senest at have tørnet ud for HC Odense. Før det har han spillet i Ribe-Esbjerg og Fredericia HK.

Bagspilleren var i sidste sæson med til at sikre holdet oprykning til ligaen.

Indlæser debat