Over 17.000 besøgende på HI-messen

Det personlige møde var atter på mode på HI-messen

8. oktober 2021, 12.27

Normalt kommer der cirka 20.000 til HI-messerne. Helt så mange kom ikke denne gang, hvor cirka 17.500 troppede op. Foto: Jørn Deleuran

MESSE 17.408 branchefolk var samlet til Danmarks største industrimesse, HI Tech & Industry Scandinavia i denne uge.

- Både tillykke og stor tak til alle udstillere og samarbejdspartnere for at tiltrække tusindvis af branchefolk. Udover antallet kan vi sammen med branchen glæde os over den stemning, der var på messen fra start til slut. Den rigtige messestemning. Halvandet år med restriktioner har betydet en øget interesse for at mødes personligt, og der har på messen været enighed om vigtigheden og værdien af det personlige møde - det glæder mig naturligvis som messemand, lyder det i en pressemeddelelse fra Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH.

Fysiske relationer i fokus

Netop messeformatets mulighed for fysisk at demonstrere produkterne blev fremhævet af flere udstillere, heriblandt Jørn Poulsen, direktør i IFM Electronic, der udvikler komponenter til industriel automatisering. Siden virksomheden første gang deltog på HI-messen for seks år siden, er de gået fra en stand på 18 kvadratmeter til nu 210 kvadratmeter.

- På HI-messen er det meget lettere at tale om vores løsninger og produkter, fordi vi har dem fysisk fremme, så det bliver meget mere håndgribeligt og håndterbart. Dengang for seks år siden var der mange mennesker forbi vores stand. I dag er standen stuvende fuld, så vi er yderst tilfredse, og derfor kommer vi også igen næste gang og næste gang igen, fastslog Jørn Poulsen.

Hos Beckhoff Automation, en af landets førende producenter af automationsudstyr, kan direktør Michael Nielsen også nikke genkendende til de positive effekter af at mødes ansigt til ansigt.

Ingeniører vil føle

- Når du står over for dine relationer, får du en helt anden føling med dem, og samtidig kan de besøgende se produkterne med fingrene, og det vil ingeniørerne gerne. HI-messen er den helt rigtige platform for os at være på, og vi har en masse registreringer og leads med hjem, så der er noget at tage fat i på den anden side af messen, siger Michael Nielsen, der også er medlem af messekomitéen.

Allan Nielsen, der er technical advisor i Valk Welding, som producerer robotiseret svejseudstyr, var også yderst positiv efter tre travle messedage.

- Der har været mange gæster forbi, mange beslutningstagere og mange teknisk interesserede, og vi må sige det, som det er: Hi-messen er stedet at være. Vi har altid været her, og vi vil også komme igen. Det er vores platform i Danmark, siger Allan Nielsen.

Næste udgave af messen finder sted i 2023.

Indlæser debat...