HCM-veteran bliver ved: To år mere til Søren Baadsgaard

HC Midtjyllands allerførste cheftræner, Søren Baadsgaard, snupper to sæsoner mere som assistent

18. juni 2020, 10.01

Søren Baadsgaard fortsætter i HCM. Foto: Henrik Ole Jensen

HÅNDBOLD Han har nærmest været der altid, og også i de næste to sæsoner vil Søren Baadsgaard være en del af HC Midtjylland.

Klubbens tidligere cheftræner - af flere omgange - snupper to sæsoner mere som assistenttræner for Mads Hjortshøj. En rolle han også havde i den nu afsluttede sæson.

Sæsonen forinden var han cheftræner, da HCM ovenpå konkursen i 2018 begyndte forfra i 2. division og rykkede op.

Et super sammenspil

Søren Baadsgaard har i fire forskellige perioder været cheftræner i klubben, og han var således Herning-mandskabets allerførste mand på posten ved stiftelsen i 2005.

- Det har været en fantastisk rejse, siden vi genstartede HCM i foråret 2018. Første år med oprykning til 1. division, og i år har vi bare præsteret på et rigtigt højt niveau. Jeg har fra dag ét været helt afklaret med min rolle i HC Midtjylland, og den model der er fundet mellem Mads og mig, virker bare helt perfekt.

- Vi har et super samspil, og det tror jeg også ses på banen, udtaler Søren Baads-gaard i en pressemeddelelse fra HC Midtjylland.

Han er fortsat fuldtidsansat som elitekonsulent ved Herning Elite, og det var derfor, han for et år siden stoppede som cheftræner. Jobbet som assistenttræner er dog ikke helt så tidskrævende.

Hos HCM glæder man sig over aftalen.

- En af de vigtigste forlængelser er nu på plads. Søren har sammen med Mads haft en enorm betydning for den placering, vi har opnået i 1. division, så da snakken om en forlængelse gik i gang, var vi ikke i tvivl om, at det var en god ide, siger HCM-formand Kim Simonsen.

- Vi kan se, at hans samspil med Mads fungerer perfekt, og så er Søren jo bare bundseriøs på og udenfor banen. En klar gevinst for hele klubben, fortsætter han.