Ugens bolig: Lys, rummelig og renoveret villa

Få plads til hele familien i den lyse og gennemrenoverede bolig i Lind

2. september 2021, 13.57

Ugens bolig på Indertoften gennemgik i 2010 en gennemgribende renovering med blandt andet en rummelig tilbygning. Foto: Danbolig Herning

Ugens bolig på Indertoften 59 i Lind byder på 213 veludnyttede boligkvadratmeter i et plan. Villaen blev opført i 1969, men gennemgik en gennemgribende renovering i 2010. Udefra fremstår gulstensejendommen yderst velholdt takket være istandsættelserne af hele huset.

- Den er fuldstændig renoveret, og sælger har været igennem alt: Vinduer, tag, køkken, nyt el og tilbygning, fortæller Maria Hoffmann Kalhøj, som er ejendomsmægler hos Danbolig Herning.

Husets tilbygning, som er på 30 kvadratmeter plus en hems til opbevaring, kan bruges til mange formål, da tilbygningen ligger i direkte forbindelse med indgang til husets entré og ene badeværelse.

- Den har en multifunktion, og den kan bruges til et teenagerum, et finessrum, måske et hjemmekontor, eller et legerum til en dagplejemor, siger hun.

Lys og rummelig bolig

Indendørs findes et moderne og stilrent designvalg. Køkkeninventaret er med hvide fronter fra Kvik, og som en rød tråd ses det samme udtryk i bryggerset. I entréen, bryggerset og badeværelserne er der valgt det samme ensfarvede klinkegulv. Også lysindfaldet fra boligens store vinduespartier skal bemærkes.

- Det vigtigste rum i boligen er køkken-alrummet, konstaterer Maria Hoffmann Kalhøj og tilføjer:

- Det er stort og rummeligt, og så indbyder det til, at man kan have et stort langbord stående og holde mange familiefødselsdage.

Fra alrummet leder franske døre til stuen, der ligesom alrummet karakteriseres af store glaspartier og et nydeligt trægulv. I den store, rummelige stue er der desuden mulighed for at etablere et ekstra værelse.

Fra alrummets modsatte ende ledes man via en lille åben gang til to af husets andre værelser, hvor også et af de to badeværelser befinder sig. Begge badeværelser, alrummet, entréen samt tilbygningen har gulvvarme.

Perfekt til børnefamilien

- Huset er oplagt til en børnefamilie, da der er fire værelser plus hjørnet i stuen. Med de to badeværelser kan man dele huset op i en børne- og en voksenafdeling, fortæller ejendomsmægleren hos Danbolig Herning.

Udenfor kan sommeren tilbringes på den dejlige sydvestvendte fliseterrasse, der får følgeskab af flere blomsterbede og en velanlagt plæne oplagt til leg.

- Det er en rigtig hyggelig lukket have, den er nem at holde med terrassen og græsplænen, og så er der højbede på østsiden af huset.

Villaen ligger på en lukket stikvej i et roligt og børnevenligt område med et godt nabosammenhold og kort afstand til alle byens tilbud.

- Boligen er lys og ligger perfekt op mod de grønne arealer. Det er virkelig bare et dejligt hus helt nede forenden af vejen, fastslår Maria Hoffmann Kalhøj.

Hun og kollegaerne hos Danbolig Herning står klar til at hjælpe, hvis man vil se nærmere på boligen på Indertoften, der koster 2.895.000 kroner.

I køkken-alrummet er der plads til hele familien. Foto: Danbolig Herning
Både fra alrummet og stuen er der udgang til den hyggelige terrasse.
Køkkenet med fronter fra Kvik er moderne og stilrent. Samme design ses også i bryggerset. Foto: Danbolig Herning