Sognehusaften: Pas på parforholdet

3. august 2021, 10.26

Steen Kruse besøger Assing Sognehus i Kibæk 26. august. Foto: Privatfoto

ASSING Assing Sogns menighedsråd glæder sig til igen - efter endnu et forår under nedlukning - endelig at kunne invitere til sognehusaften i sognehuset i Kibæk. Det er par- og familieteraupeut Steen Kruse, der skal indlede efterårets sæson med sit foredrag »Pas på parforholdet«.

De fleste mennesker vægter parforhold og familie højt. Dog viser det sig, at mange tager den vigtigste person i deres liv for givet, nemlig deres partner. Man glemmer at forholde sig aktivt til, hvordan man kan være en god partner og kæreste. Og det er netop det, Steen Kruse, der er par- og familieterapeut og afdelingsleder hos Center for Familieudvikling i Aarhus, vil sætte spot på i sit foredrag, hvis fulde titel er »Pas på parforholdet - hvordan kan vi forholde os aktivt til det at passe på parforholdet«.

- Vi glæder os til igen at kunne åbne sognehusets døre til foredrag, siger menighedsrådsformand Edith Knudsen.

- Vi måtte jo desværre aflyse alle de planlagte Sognehusaftner i vinter- og forårssæsonen med undtagelsen af vores vandretur i maj, så måske føles det derfor ekstra godt nu endelig at kunne invitere indenfor til foredrag. Selvfølgelig organiserer vi aftnerne og i øvrigt generelt vores arrangementer og aktiviteter i sognehuset, så vi tager hensyn til de coronarestriktioner og retningslinjer, der måtte gælde for os som kirke, konstaterer Edith Knudsen.

Sognehusaftenen finder sted 26. august.

Foto: Henrik Ole Jensen

Indlæser debat...