MCH-frivillige på oplevelsestur

13. marts 2020, 14.43

På vegne af de frivillige bag de årlige musicals i kongrecentret modtog scenetekniker Lars Porskjær Møller (t.v.) og Nicki Quist, der er leder af kultur i MCH, sidste år kulturjubilæumsprisen af Herning Folkeblads Fond. Nu har de fundet noget at bruge pengene til. Foto: Tom Laursen

HERNING De frivillige bag de årlige musicalopsætninger i MCH Herning Kongrescenter modtog sidste år Herning Folkeblads Fonds Kultur-jubilæumspris på hele 150.000 kroner.

Prisen var øremærket til en oplevelsestur for alle frivillige bag den kommende MCH-egenproduktion. Resultatet er blevet, at alle frivillige bag »9to5«-musicalen er blevet tilbudt en indholdsrig teamtur. Den skal foregå i weekenden 15.-17. maj 2020 - såfremt omstændighederne i forhold til corona-situationen tillader det til den tid.

Med to overnatninger på Vingsted Konferencecenter skal teamet både opleve to aktuelle musicals i Aarhus og Vejle samt modtage faglige indlæg fra en musical-stjerne med rødder i Herning - og naturligvis er der også godt med festligt samvær til at ryste teamet sammen.

- Det er vores forventning, at de 45, der har tilmeldt sig denne unikke tur, kommer til at møde hinanden på en ny måde, som vil styrke »familiefølelsen« yderligere. Folkebladets pris og team-turen har givet et stort moralsk løft og stolthed hos de frivillige - hvilket har stor betydning for vores musicals, forklarer Nicki Quist, der er leder af kultur i MCH.