DF er nettoimportører af migranter

Udgivet:09. august 2022, 10.17

Læsetid:1 minut

Peter Langborg. Foto: Privatfoto

Af Peter Langborg. Brændgårdvej 15 Herning

SOCIALISTISK En meningsmåling fra 8. august 2022 giver blå blok flertal - uden Moderaterne - hvilket umiddelbart er en god udmelding. Ser man lidt længere ned i målingen, viser det sig dog, at DF til stadighed i målingen medregnes til blå blok, og så falder hurra-råbene ærlig talt fra hinanden.

Hvis folkene bag DF - primært Pia Kjærsgaard - da partiet blev dannet i stedet havde arbejdet for at fortsætte Fremskridtspartiet på grundlag af Glistrups ideer, så havde Danmark set helt anderledes ud i dag. Der ville blandt andet hverken have være behov for - eller plads til - Nye Borgerlige og måske heller ikke DanmarksDemokraterne. Men huha, så havde den lille fru Kjærsgaard ikke fået sit navn på som partistifter, og huha, så ville det, som Glistrup reelt sparkede hende i gang med, ikke komme til at stå som hendes eget. Så naturligvis skulle hun - for hun tænker - som alle andre politikere - mere på sig selv end Danmark og borgerne - smadre noget fungerende for at stjæle medlemmerne til hendes »eget projekt«.

Hendes »eget projekt« blev dog - meget langt hen ad vejen - et socialistisk et af slagsen, hvilket aldrig ville kunne være overgået Fremskridtspartiet. DF’s fordelingspolitik ligger reelt meget tæt på SF’s ... dermed smadrede hun, hvad der reelt var højrefløjens bedste og måske eneste våben mod indvandringen, for at skabe det diametral modsatte, et parti, som med sin fordelingspolitik tiltrak migranter som fluepapir, dog ikke med samme resultat, som papiret har på fluerne.

DF og Pia Kjærsgaard har aldrig været blot skyggen af Danmarks redning i forhold til indvandringen, DF og Pia er det diametralt modsatte - nettoimportører af migranter!

Indlæser debat