FCM forlænger med lovende back: Potentiale til publikumsfavorit

19-årige Victor Bak Jensen har skrevet under på en ny femårig kontrakt med FC Midtjylland

Udgivet:23. januar 2023, 11.03

Læsetid:2 minutter

Victor Bak Jensen har blot spillet én kamp for FC Midtjyllands førstehold, men den 19-årige venstreback har potentiale til at få mange flere i de kommende år. Foto: Tom Laursen

Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør| jjk@herningfolkeblad.dk

FODBOLD Det er bare 13 måneder siden, Victor Bak Jensen senest skrev en femårig kontrakt med FC Midtjylland. Men allerede nu har den lovende back gjort sig fortjent til en ny og givetvis forbedret aftale.

Den 19-årige venstreback har netop forlænget sin kontrakt til udgangen af 2027 med FC Midtjylland.

- Vi har at gøre med en spiller, som kommer med noget power, fysik og lederegenskaber. Han har det, der skal til, og nu handler det om at lægge på i den offensive del. I så fald vil du have en fuldstændig unik FCM DNA-udtryksspiller, der har potentiale til at blive en publikumsfavorit på MCH Arena, siger assisterende sportschef Kristian Bach Bak i en pressemeddelelse.

Victor Bak kom til FCM allerede som U13-spiller fra IF Nordthy og har siden da taget mange udviklingsskridt i klubben.

Læs også
<span>FCM vil købe mål til holdet:</span> Vi skal have én træfsikker angriber <span>FCM vil købe mål til holdet:</span> Vi skal have én træfsikker angriber
Læs også:
FCM vil købe mål til holdet: Vi skal have én træfsikker angriber

Allerede som 16-årig fik han debut i Uefa Youth League, og i 2021 var han med til at vinde det danske U19-mesterskab med Ulvene.

I efteråret var han udlejet til Hobro, hvor han fik 11 kampe - alle fra start.

- Victor har taget hele vejen op gennem systemet, og nu står han klar til den næste kontrakt og chancen for at bryde ind på førsteholdet. Det er en rigtig god historie om en ung dreng, der har imponeret på akademiet, sidenhen er kommet ud på et lejeophold og nu hjem igen på vores eget førstehold, siger Kristian Bach Bak.

Victor Bak fik superligadebut for FC Midtjylland 22. maj sidste år i en hjemmekamp mod Randers. Nu satser han på at få flere oplevelser i den sorte FCM-trøje.

- Det er noget, jeg har kæmpet for i rigtig lang tid. Jeg har været udlejet til Hobro og på den måde forsøgt at kæmpe mig tættere på førsteholdet. Det er noget, jeg er stået op for stort set hver dag, og der ligger en masse hårdt arbejde bag, siger Victor Bak i pressemeddelelsen.

- Nu handler det om at komme tættere på førsteholdet, hvor der er en masse sindssygt dygtige spillere og hård konkurrence, tilføjer den 19-årige forsvarer.

Læs også
<span>Ny kontrakt:</span> Fem år til ung FCM-forsvarer <span>Ny kontrakt:</span> Fem år til ung FCM-forsvarer
Læs også:
Ny kontrakt: Fem år til ung FCM-forsvarer

Indlæser debat