Rygterne tager til: FCM må flytte Liverpool-brag til Tyskland

Det tyske nyhedsbureau DPA mener at vide, at det nu er fastlagt, at FCM’s hjemmekamp mod Liverpool flytter til Dortmund

26. november 2020, 20.30

Når Pione Sisto og FC Midtjylland runder Champions League af med en kamp mod Liverpool, bliver kampen angiveligt spillet i Dortmund. Foto: Ritzau Scanpix

FODBOLD Det ser ud til, at de rygter, der tidligere var fremme om, at FC Midtjylland må flytte sin Champions League-kamp 9. december mod Liverpool fra Herning til Dortmund, er sande. I hver fald refererer en række tyske medier til det tyske nyhedsbureau DPA:

- Det er rigtigt, at Dortmund er blevet valgt som ny værtsby til kampen 9. december. Kampen skal spilles uden tilskuere, bekræfter en talsmand for Dortmund torsdag til det tyske nyhedsbureau, refererer eksempelvis Kicker.

For tyskerne er den store historie selvfølgelig, at Liverpools træner Jürgen Klopp dermed vender tilbage til den by og klub, hvor han var træner fra 2008 og indtil han blev hentet til Liverpool i 2015.

UEFA har ikke kommenteret på historien, og på UEFA’s hjemmeside står kampen i skrivende stund til at skulle blive spillet i Herning.

Til bold.dk siger FCM’s presseansvarlige Mads Hviid Jakobsen, at man stadig regner med at kampen skal spilles på MCH Arena.

- Det er udgangspunktet. Vi er naturligvis opmærksomme på de gældende rejserestriktioner i England, som kan påvirke opgøret, men UEFA har ikke ændret spillestedet på nuværende tidspunkt, siger Mads Hviid Jakobsen, til bold.dk.

Samme Mads Hviid Jakobsen har tidligere til Herning Folkebald sagt, at klubben afventer datoen 3. december, hvor de engelske myndigheder revurderer corona-restriktionerne.