Sang for sjælen: Gospelkor søger nye medlemmer

Vildbjerg Gospelkor håber, at flere har lyst til at prøve den form for sang og sjæl

10. januar 2022, 12.57

Det kræver intet kendskab til noder eller øvrige korforudsætninger at komme med i Vildbjerg Gospelkor. Foto: Jørn Deleuran

VILDBJERG - Så er Vildbjerg Gospelkor klar til at tage hul på forårssæsonen 2022, hvis ellers corona og de mulige restriktioner giver lov.

Vi indleder en ny sæson onsdag 19. januar i Vildbjerg Kirke, så vi håber, at der er nye eller nogle, der er tilbage igen efter pause, som har lyst til at komme i gang med at synge kor sammen med os i Vildbjerg Gospelkor, siger Ulla Olesen fra Vildbjerg Gospelkor i en pressemeddelelse.

Ingen optagelsesprøve

- Der er ikke nogen optagelsesprøve til koret, så hvis man synes, det kunne være sjovt at prøve, hvad gospel er for en størrelse, så kan man enten kontakte en fra bestyrelsen, eller man kan bare møde op til en øveaften i kirken. Der er plads til alle, som kan lide at synge og have det sjovt sammen med resten af Koret, siger Ulla Olesen.

- Hvis du tænker, at du har brug for et frikvarter fra hverdagen, så mød op og prøv, hvad »gospel-fixet« kan gøre ved dig. Du kan komme og synge med et par gange på prøve, inden du beslutter dig endeligt for, om du vil være en del af koret.

Koret består af 25-30 sangglade mennesker i alle aldre. Hver øvegang er et par timer lang, og ledelsen er »gospelmamma« Lydiah Wairimu og »tryllepianist« Henrik Tjagvad.

- Gospel er en inkluderende musikgenre. Gospel har ikke noget at gøre med, hvem der synger bedst. Gospel handler om udtryk, indlevelse, energi, glæde og smerte. Det er soulmusik, og det er stærkt vanedannende, når man først er kommet i gang, siger Ulla Olesen.

Indlæser debat