Offensiv lejeaftale: Målfarligt FCM-talent tager til Horsens

20-årige Casper Tengstedt er blevet udlejet til AC Horsens i den kommende sæson

7. august 2020, 09.10

FCM-talentet Casper Tengstedt (t.v.) - her i aktion i Youth League mod Manchester United - skal i den kommende sæson optræde for AC Horsens i Superligaen. Foto: Tom Laursen

FODBOLD AC Horsens kan se frem til at få en målfarlig, alsidig og sulten offensivspiller på leje fra FC Midtjylland i den kommende sæson.

20-årige Casper Tengstedt har nemlig indgået en lejeaftale med den østjyske Superligaklub.

Casper Tengstedt blev suveræn topscorer i U19 Ligaen i sæsonen 2018-19 med 22 mål i 22 kampe. I samme sæson blev han også delt nummer to på topscorerlisten i UEFA Youth League, hvor han og FCM nåede frem til kvartfinalen.

I sidste sæson var han udlejet til den tyske traditionsklub FC Nürnberg. Han var en del af klubbens U23-hold, der spiller på det fjerdehøjeste niveau i tysk fodbold, Regionalligaen. Tengstedt blev noteret for 5 mål i 10 kampe for FC Nürnberg i Regionalliga Bayern.

- Lejemålet i Horsens er en god mulighed for mig. Jeg tog til Tyskland for at prøve noget andet og teste mig selv. Jeg oplevede seniorfodbold med mere fysik og et højere tempo, og jeg kom ud af min comfort zone. Jeg føler, at jeg har udviklet mig både som person og spiller, og nu glæder jeg mig til at spille i Superligaen. Jeg tror på, at jeg kan gøre en forskel og det vil jeg bevise i den kommende sæson, siger Casper Tengstedt til FC Midtjyllands hjemmeside.

Også AC Horsens’ manager, Bo Henriksen, er yderst tilfreds med Tengstedts forestående lejemål hos »De Gule«.

- Casper Tengstedt er en ung angriber, der altid har lavet mål, og det siger lidt om hans talent og potentiale, at han blev topscorer i U19 Ligaen. Han har fået hår på brystet i Tyskland, hvor han fik en god oplevelse. Han er et stort talent, som FC Midtjylland tror meget på. Sammen skal vi gøre ham endnu bedre, og det glæder vi os til, fortæller Bo Henriksen til AC Horsens’ website.

Casper Tengstedts kontrakt i FC Midtjylland løber til 30. juni 2022.