Flere oplevelser på vej for herningensisk MGP-danser

Tredjeplads betyder, at Katrine Nybo Hildebrand både skal passe skole, gymnastik og dans den kommende tid

4. marts 2019, 09.01

Lørdag blev en stor oplevelse for 11-årige Katrine Nybo Hildebrand, som dansede til MGP i Jyske Bank Boxen. Her ses hun i træningslokalet med sin mor, Jannie Nybo Hildebrand. Foto: Tom Laursen

HERNING 11-årige Katrine Nybo Hildebrand fra Herning fik lørdag aften en kæmpe oplevelse, da hun var med som danser til MGP og pludselig stod på scenen foran 10.000 publikummer.

- Det var virkelig fedt, fordi der var så mange. Jeg kan godt lide at optræde, men jeg havde lidt sommerfugle i maven, siger Katrine Nybo Hildebrand til Herning Folkeblad dagen derpå.

Hun optrådte sammen med tre andre dansere fra Familien Nielsens Danseskole i Herning i sangen, »Når jeg danser«, der blev sunget af Astrid Juhl-Poulsen.

Sangen kom i første omgang i superfinalen, hvor de tre sange med flest stemmer skulle optræde på ny for at finde vinderen.

- Vi blev kaldt op først. Det var ret fedt, og vi stod og krydsede fingre. Vi blev rigtig glade, siger Katrine Nybo Hildebrand.

Efter anden optræden var der stadig et håb om at vinde.

- Vi tænkte, at vi havde en chance for at vinde, når vi var blandt de tre bedste, men jeg tænkte lidt, at det ville være Soda, som vandt. De havde mange fans, siger den 11-årige herningenser.

Familien heppede i salen...