Grillfest på hotellet

10. september 2019, 12.36

Både de ældre og yngre gæster så ud til hygge sig til grillfesten, hvor beboerne fra Engholm Centret var invitereret, og det samme gjaldt to dagplejere med 10 små børn. foto: Privatfoto

SANDET Beboerne på Engholm Centret i Sdr. Felding var i sidste uge inviteret til grillmad på legepladsen ved Sandet Hotel. Karen Kristensen, madmor på hotellet, havde igen i år søgt og fået penge fra Finns Humørlegat.

- Vi har to gange været inviteret til middag på Sandet hotel, men denne gang havde hun en ide om, at beboerne skulle til grill. Karen havde til beboernes store glæde også inviteret to dagplejere med 10 små børn. Det bragte mange smil frem hos alle, især da de til sidst kørte ind mellem bordene på deres små cykler og scootere, siger Tinne Hartvigsen, social- og sundhedsassistent på Engholm Centret.

Vejret var dog ikke rigtig med Karen Kristensen, men det slog hende ikke ud. Aftenen før fik hun sat et telt op, så beboerne kunne opholde sig der.

- Engholms bus måtte køre to gange for at få de 13 beboere derud. Frivillige og personale var med som hjælpere. Vi ankom til dækkede borde med rødternede duge, og der var gang i både bålsted og grill. Karens to døtre, Heidi og Berit, som til daglig har restaurant Klods Hans ankom med to slags dejlige salater og kartoffelsalat, siger hun.

Til dessert var der bålpandekager, og der blev budt på irsk kaffe. Bagefter var der kaffe, småkager og is, så ingen gik sultne fra traktementet.