Bingo på heden

Knopper, summende bier og lærkesang. Indled påskeferien med at gå på jagt efter de første forårstegn på Harrild Hede

27. marts 2021, 05.38

Gåturen på Harrild Hede kan i dag, lørdag, kombineres med en bingo­plade, hvor der skal søges efter lærkesang og andre sikre forårs­tegn. Foto: FLemming Hansen

HARRILD HEDE Kom ud og spil forårs-bingo på Harrild Hede i dag på den første lørdag i skolernes påskeferie.

Naturstyrelsen har samlet 10 forårstegn på en bingoplade, og med den i hånden kan man gå på opdagelse i foråret og konkurrere med familien om, hvem der først får pladen fuld, hedder det i en pressemeddelelse. Lyt efter, om lærken er kommet, find en blomstrende hasselbusk, eller se, om der er liv i myretuen.

På grund af corona-situationen foregår jagten efter forårstegn helt på egen hånd. Heldigvis er der god plads til alle på Harrild Hede, men husk at holde afstand, også når det er udendørs, lyder formaningen.

»Find foråret« er en kampagne under partnerskabet Vores Natur og et samarbejde med Statens Naturhistoriske Museum, der står i spidsen for projektet »Danmark udforsker«. Her kan alle hjælpe forskerne på Københavns Universitet med at blive klogere på naturen.

Bingoplader kan hentes ved Naturcenter Harrild Hede, Fasterholtvej 36, og på parkeringspladsen ved Naturlegepladsen/Åhuset, Fasterholtvej 31. Plader kan også findes på Naturstyrelsens hjemmeside og printes derfra.

Indlæser debat...