Socialdemokraternes jagt på syriske flygtninge må stoppe!

16. april 2021, 13.13

Stig Grenov. Foto: PR-foto

ASYL Som eneste land i EU og i strid med FN’s vurdering sender Danmark syrere tilbage i armene på despoten Assads tortur-bødler.

Det går nu ud over en ung kvinde Aya på 19 år, som på fem år ikke alene har lært sig dansk og er på nippet til at tage sin gymnasiale uddannelse. Hun er fuldt integreret og knokler for et godt liv. Men udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) har konkluderet, at hun og hendes forældre er en belastning for samfundet og derfor skal returneres til Assads torturkamre. Dertil kommer, at regeringen på diabolsk vis splitter hendes familie. Pigens brødre må gerne blive her. Er der nogen der kan forestille sig, hvilken angst for forældre og søsters skæbne de belastes med?

Aya er desværre et billede på de mange børn, unge og gamle der forsøges hjemsendt til et Syrien, hvor kun våben og bombefly fra Rusland holder Assad ved magten.

Hvad er der galt med Danmark? Hæderkronede gamle danske partier som Socialdemokraterne, Venstre og de konservative er rede til at sælge nogle få mennesker for at få del i den yderste højrefløjs vælgerskarer og dermed regeringsmagten. Borgerlighed er også at forsvare menneskerettighederne, flygtningen og den fattige. Jeg er stolt af at være KD’er.

Indlæser debat...