De deltog i lodtrækningen: Dobbelt kagemandsheld

7. maj 2021, 11.19

Caroline og Christian Sørensen med hver sin kagemand. Foto: Privatfoto

FØDSELSDAGSHELDIG De to søskende Caroline og Christian Sørensen fra Herning må være udstyret med et vist fødselsdagsheld.

Storebror Christian fyldte 8 år 22. april, og lillesøster Caroline blev 5 år 3. maj. Begge fødselsdage var på forhånd sendt ind til Herning Folkeblads liste med ugens børnefødselsdage, som bringes fast i papiravisen hver fredag.

For at putte lidt ekstra fejring i posen trækker vi hver måned lod om to kagemændspræmier blandt månedens mange børnefødselarer - og fuldstændig tilfældigt skete der det, at »lykkens avis-gudinde« i april først trak Christian som vinder og dernæst i maj Caroline. Så familien Sørensen er i hvert fald ikke gået ned på lækker kage til de to fødselsdage, som så i øvrigt på grund af en corona-nedlukning i Christians skoledistrikt endte med at blive fejret samtidig i henholdsvis børnehave og skoleklasse.

Kender du også et barn under 15 år, der bor i Herning Folkeblads dækningsområde og godt kunne fortjene at få sin fødselsdag i avisen - og måske vinde en kagemand - så skriv en mail til DetForDig@herningfolkeblad.dk, eller brug kuponen i avisen.

Indlæser debat...