Bliv låst inde i Hernings nye escape-room: Hvad er det, min hjerne har gang i?!

En presserende, omend opdigtet, mordsag skal undersøges, og jeg trækker i efterforskningsfrakken. Lørdag 24. februar åbner Hernings første escape-room, og det er her, der er brug for hjælp

17. februar 2018, 08.56

Alt eller intet kan være et spor, så Anna Cecilia Pilegaard og Philip Horup er konstant på vagt. Foto: Flemming Hansen

Herning Den abnormt grå og skyhøje højskole i Birk signalerer mystik selv på lang afstand. I lokaler på den tidligere højskoles sjette sal har fire Herning-studerende arbejdet på fuldtid siden december og indrettet gådefulde rum fyldt med opgaver og overraskelser. Konceptet kommer fra USA og kaldes escape-rooms:

- Escape-rooms er en sjov aktivitet ideel til en god aften fuld af mystik, spænding og samarbejde, forklarer Martin Høeg, som sammen med sine tre medstuderende som de første nu bringer escape-room-ideen til Herning under navnet »Locked«.

24. februar åbner »Locked« dørene op for de første gæster, og der er allerede kommet omkring 40 bookinger. Sammen med min gode veninde Anna Cecilia Pilegaard bevæger jeg mig mod højskolen for at blive låst inde i en anden verden.

Velankommet til højskolen hjælper en absurd rystende elevator til med helt fra starten af at sætte både Anna Cecilia Pilegaard og undertegnede i en spændt og småbange stemning. Elevatoren skulle dog være mere medgørlig inden åbningsweekenden i næste uge. Sikkert oppe tager fire smilende studerende i starttyverne imod os. Bedømt på overfladen er det ikke til at tro, at det er disse udspekulerede væsener, der i den næste time vil låse min veninde og jeg inde i en seriemorders lejlighed.

Efterforskning fuldstændig uden overblik ...

Læs denne artikel

- og alle andre på Herning Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos Læserklubben