Tålmodigheden med John G. er forbi

22. februar 2021, 13.06

Niels Rasmussen. Foto: PR-foto

LUFTHAVN Formanden for bestyrelsen i Stauning Lufthavn er åbenbart af den overbevisning, at han kan se stort på og ignorere lov om offentlighed i forvaltningen, da der ikke er hverken konkrete konsekvenser eller sanktioner over for de politikere, der ikke gider at respektere demokratiet.

John G. Christensen er gennem flere måneder kommet med den ene søforklaring efter den anden, hvorfor han ikke har haft tid eller mulighed for at sende mig samtlige dokumenter fra de senere års møder i lufthavnsbestyrelsen, hans korrespondance med de efterhånden meget utilfredse borgere og brugere eller de henvendelser, som han påstår at have modtaget fra Trafikstyrelsen.

De seneste indlæg i Dagbladet mere end indikerer, at der er op til flere ugler i mosen, og at vi med hans ledelse er i gang med at afvikle flere af de aktiviteter, der i mange år ellers har gjort Stauning Lufthavn til et sted med masser af liv. Senest er det faldskærmsklubben Skydive, der råber vagt i gevær, fordi de på grund af lufthavsformandens egenrådige fortolkning af regulativerne er ved at blive jaget ud af området.

Men nu er min tålmodighed forbi. Når John G. ikke vil spille med åbne kort, må vi finde en ny kortgiver, og jeg har i dag bedt Trafikstyrelsen om aktindsigt i alle dokumenter, der er udvekslet siden 2017 med Stauning Lufthavn, lufthavnscheferne og John G. Christensen.

Nåh ja, så har jeg også bedt om aktindsigt i Trafikstyrelsens udveksling af dokumenter med Ringkøbing-Skjern Kommune om Stauning Lufthavn. Bare for at sikre mig, at der ikke nogen, der har siddet på hænderne og holdt hånden over en kommunal udpeget formand i en kommunalt ejet lufthavn, som er gået meget langt ud over sit mandat.