Afgående formand er død: Nåede ikke den sidste generalforsamling mandag aften i Vorgod-Barde

14. juni 2021, 11.45

Formand Christian Christensen når ikke at aflægge sin sidste beretning om aktiviteterne i Vorgod-Barde Borgerforening. Nu er han død. Foto: Henrik Ole Jensen.

VORGOD-BARDE Formanden for Vorgod-Barde Borgerforening, Christian Christensen, døde lørdag efter længere tids uhelbredelig sygdom. Mandag aften 14. juni skulle han have holdt sin sidste formandsberetning på foreningens generalforsamling. Det når han ikke, og han når heller ikke at blive hyldet for sin vedholdende indsats for lokalområdet.

Om det siger næstformand for bestyrelsen Anders Lund:

- Jeg har sagt, at vi i stedet skal holde et minuts stilhed for Christian Christensen. Han har gjort en kæmpe indsats, og det er så synd for ham, at han ikke når sin sidste generalforsamling.

Videre siger næstformanden:

- Vi ved endnu ikke, om Christian Christensen havde forberedt en beretning, det er vi ved at finde ud af, men hvis den er forberedt, så bliver det ikke mig, der skal læse den op. Det er heller ikke mig, der skal træde til, nu hvor Christian ikke er her mere. Sådan er vores arbejdsfordeling ikke.

Der er i det hele taget mange ender, som Christian Christensen plejer at have styr på, som bestyrelsen skal have fulgt op på inden mødet i aften. Om det siger næstformand Anders Lund:

- Det plejer at være Christian, der har styr på det hele, men nu er han væk, og vi der står tilbage må se at løfte arven. Det betyder også, at der kommer en, som vil tage over som formand.

- Derfor håber jeg inderligt, at der vil møde mange op i aften, så vi kan få fundet en, som vil og kan løfte opgaven.

- Det skal i hvert fald ikke være mig. Christian Christensen var super god til at søge fonde, tage kontakt til politikere og kommunen. Det skal være en ny formand, som brænder for det.