Fællesskab og fight for firmaet

Hver mandag i dyster virksomheder på fodboldbanen. Ifølge ansatte fra Egetæpper giver det foruden motion også et særligt fællesskab medarbejderne imellem

13. august 2018, 09.45

Kampene ved firmafodboldturneringen er ikke altid en køn affære, men for de deltagende giver det noget motion og noget at snakke om i kantinen på arbejdspladsen. Foto: Flemming Hansen

Sundhed Aftensolen hænger højt på himlen og varmer fodboldbanen bagved Engbjergskolen godt op. Igen i år er der gang i den firmafodboldturnering, som hvert år samler medarbejdere fra en række forskellige Herning-virksomheder. På banen pibler sveden frem fra de 14 pander, der kæmper på livet løs om at vinde finalen i årets udgave af firmafodboldturnering, hvor man spiller syv mod syv. Med hårde dueller, smarte driblinger og afslutninger af varierende kvalitet tørner dette års finalister, Egetæpper og Børnehuset Stjernen, sammen en mandag aften i Snejbjerg, hvor omkring 30 kollegaer er mødt op for at heppe på deres hold.

Selvom det »blot« er firmafodbold, bliver der gået til stålet i tacklingerne, mens lydniveauet på råbene mellem spillerne også får et nøk opad i løbet af kampen.

»Kom så drenge«, »dommer, de kan ikke blive ved med det der« og »ikke løb længere frem, end at du kan løbe retur« lyder det energisk fra banen, mens der bliver kæmpet for trøjen, æren og arbejdspladsen.

Kantinesnak og fællesskab...

Læs denne artikel

- og alle andre på Herning Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til Forum Søndag

Adgang til underholdning

Adgang til fordele hos Læserklubben