Galleri: Røgdrama i Blue Fox-kamp

Herning Blue Fox tabte fredag aften til Herlev Eagles i en ishockeykamp, der mest vil blive husket for, at hallen blev evakueret undervejs

Udgivet:09. marts 2018, 22.30

10 / 21 Herning Blue Fox tabte sensationelt 1-2 på hjemmebane mod Herlev Eagles. Kampen vil dog mere blive husket for de røggranater, der førte til 40 minutters ishockeypause, hvor tilskuerne blev bedt forlade hallen. Foto: Tom Laursen
Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør
Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør| +45 96 26 37 27 | jjk@herningfolkeblad.dk
Jeg har været sportsredaktør på Herning Folkeblad siden 2011. Det er mit job at lede og fordele arbejdet på sportsredaktionen, så vi får den bedst mulige dækning af egnens sportshold og sportsfolk på alle platforme. Du må altid gerne sende mig en mail med tips og input. Du bliver ikke den eneste :-)
Se flere artikler af Jørn Just Kristensen

5 år siden

ISHOCKEY Drama og slutspilshockey hører sammen, men fredag aften var der desværre også drama på anden vis, da Herning Blue Fox mødte Herlev Eagles. Hallen blev nemlig evakueret undervejs. Alle 3613 tilskuere fik en halv time i aftenkulden, mens arenaen blev undersøgt for de røggranater, der var blevet udløst allerede tidligt i kampen.

Det viste sig dog, at der ikke var tale om giftig røg. Frygten gik ellers på, at det var den yderst sundhedsskadelige hexit-røg, der havde bredt sig fra røggranaterne.

Kampen endte 2-1 til Herlev. Se billederne herover.