Officielt: Superligaen på standby på ubestemt tid

Danmarks tre bedste fodboldrækker sættes nu på en længere pause som følge af coronakrisen

18. marts 2020, 16.10

FCM’s Anders Dreyer (t.v.) og Superliga-kollegerne må indstillet sig på en ubestemt kamppause som følge af coronakrisen. Foto: Henrik Ole Jensen

FODBOLD FC Midtjyllands guldfavoritter og de øvrige fodboldkolleger i Superligaen må indstille sig på en længere kamppause som følge af coronavirusen.

Onsdag eftermiddag meddeler Divisionsforeningen i en pressemeddelelse, at landets tre bedste danske fodboldrækker - 3F Superligaen, NordicBet Ligaen (1. division) og 2. division - er suspenderet på ubestemt tid.

I forvejen var Superligaen sat på pause i to uger. Det skete for en uge siden. Nu er pausen altså forlænget på ubestemt tid.

- Turneringerne suspenderes, og mens dansk fodbold - og en meget stor del af resten af Danmark - er sat på standby, så arbejdes der intenst på forskellige scenarier for afvikling af turneringerne, skriver Divisionsforeningen i pressemeddelelsen.

Direktør i Divisionsforeningen, Claus Thomsen understreger, at man gør alt for at få spillet samtlige kampe i sæsonen. Det kan betyde et tætpakket kampprogram, men målet er at få turneringerne afviklet inden 30. juni.