Tilfredshed med første år med søndagstræf

16. juli 2019, 11.16

Søndagstræffene i Ørnhøj blev indledt for et år siden af en gruppe frivillige. Fra venstre er det Henning Smed Nielsen, Sonja Nielsen, Betty Villadsen, Karl Villadsen, Sonja Pedersen og Christian Kofoed. Foto: Privatfoto

ØRNHØJ Der er nu gået et år, siden frivillige fra Ørnhøj begyndte at arrangere søndagstræf med uforpligtende samvær og hygge. De første syv gange blev det holdt i Ørnhøj Kirkecenter, og efter ombygningen i kirkecentret blev det flyttet til Fasanvej 13.

Søndagstræffet har i årets løb fundet sted den sidste søndag i måneden, og der har været forskellige gæster på besøg. Der har blandt andet været en historiefortæller fra Bølling, underholdning med Giro 413-sange, fortællinger om livet på landet i gamle dage samt lokal musik og underholdning.

Tanken med søndagstræffet var at skabe et mødested for folk, i stedet for at de måske blot sad derhjemme for sig selv. Og indtil videre har tilslutningen været fin: Arrangørerne oplyser således, at der har været mellem 15 og 25 personer hver gang. Desuden har der også været stor interesse for kaffebordet med den hjemmebagte kage, lyder det.

Folkene bag søndagstræffet har derfor været meget tilfredse med det første år, men understreger samtidig, at der er god plads, så der må meget gerne komme flere mennesker fremover.